Шүлтийн металын уян харимхайн тогтмолуудыг загвар потенциалын онолоор тооцоолсон аргачлал - Л, Энхтөр; В.М, Силонов (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Загвар потенциалын онолын хүрээнд цэвэр металууд ба тэдгээрийн хайлшуудын физик шинж чанарыг тооцоолох аргачлал үр дүнтэй байдаг...