Байгалийн цацраг идэвхийг судлах гамма спектрометрийн нэгэн арга - Н, Норов; С, Даваа; Н, Ганбаатар (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цацрагийн экологи, цөмийн геохими, цацрагийн эрүүл ахуйн судалгаа хийхэд хүрээлэн байгаа орчин.....