Цөмийн түлшний нөхөн үйлдвэрлэл - Б, Мөнхбат; Н, Норов (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү өгүүлэлд цөмийн эрчим хүчний дөрөвдүгээр үеийн реакторууд болох хар тугалган хөргүүртэй, цөмийн түлшний нөхөн үйлдвэрлэл явуулах SSTAR (Small sealed Transportable Autonomous Reactor) ба ELSY (European Lead-cooled System) хурдан нейтроноор ажилладаг реакторуудын тухай авч үзэв.