Solar Radiation Weakening in the Earth's Atmosphere - T, Ulaanbaatar; Ts, Baatartsuluun (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ өгүүлэлд Дэлхийн агаар мандал дах нарын шулуун цацрагийн сулралыг тооцох онолын шинэ аргачлалыг боловсруулсан.