Feedbacks in the World Climate Supercirculation and Their Interacts - T, Ulaanbaatar (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ бүтээлд Дэлхийн уур амьсгалд шийдвэрлэх нөлөө үзүүлдэг зарим гол эргэх холбоонуудыг шинээр тодруулж, тэдгээрийн хоорондын хаоилцан үйлчлэл, механизмийг тодорхойлсон болно.