Холбоо ба цахилгаан дамжуулах шугам сүлжээний байгууламжинд цаг уурын хүчин зүйлсийн үзүүлэх нөлөөг тооцох үндэслэл - Б, Жамбаажамц; Г, Сарантуяа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Аливаа улс орны эдийн засгийн хөгжил тухайн нутгийнхаа цаг уурын нөхцөлтэй үууд шүтэлцэээтэй байдаг. ....