Капитал зэвсэглэмжийн динамик - Х, Цоохүү; Ц, Баярхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Эдийн засгийн өсөлтийн загварын хүрээнд капитал зэвсэглэмжийн динамикийг илэрхийлэх дифференциал тэгшитгэл бичиж шийдийг нь олсон.