Цөмийн эрчим хүч ашиглах тухай - Н, Норов; Н, Содном; С, Даваа; Л, Энхжин (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Дэлхий нийтийн эрчим хүчний хөгжлийн байдлаас үзэхэд өндөр хөгжилтэй болон хөгжиж буй орнууд цаашдаа экологийн зохицлыг харгалзан байгалийн хий, цөмийн эрчим хүчид тулгуурлах хандлагатай байна.