Устөрөгчийн атомыг лазерын пульсээр өдөөх магадлалыг Борны нэгдүгээр эрэмбийн ойролцоололд бодох нь - Ч, Алдармаа; Л, Хэнмэдэх; О, Лхагва (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Устөрөгчийн атомыг лазерын богино пульсээр өдөөх магадлалыг Борны 1-р эрэмбийн ойролцооллоор бодож, лазерын пульсын хэлбэр устөрөгчийн атомын өдөөгдөх магадлалд нөлөөлөх нөлөөг судлав.