ЕБС-Ийн Сурагчдын Физикийн Мэдлэг Чадварын Төлөвшлийг Судалсан Дүнгээс - Я, Мөнхсайхан; Х, Балт-Эрдэнэ; Б, Түвдэндорж; М, Эрдэнэсанаа; Б, Бурмаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Монгол улсын хот хөдөөгийн ерөнхий боловсролын сургуулийн зургаагаас арванхоёрдугаар ангийн сурагчдаас Физикийн багийн олимпиадад оролцогчдын физикийн хичээлээр эзэмшсэн мэдлэг, чадварын төлөвшлийг судалсан судалгааны үр дүнгээс танилцуулна.