Бүрэн Ойлтын Рентгенфлоуресценцийн Спектрометр Ашиглан Биологийн Дээжинд Хартугалга Тодорхойлсон Дүн - Ц, Жавзандолгор; Ч, Буянтогтох; Ц, Амартайван; Я, Ганболд (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Сүүлийн жилүүдэд хар тугалган дамжуулагч бүхий хүчлийн болон шүлтийн батерей, автомашины аккумлятор зэрэг...