Монголын Цөмийн Салбарын Хүний Нөөцийн Төлөвлөгөө: 2009 ба 2016 Он - Ц, Амартайван; С, Одмаа; М, Чадраабал (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Бид энэ ажлаар 2009 онд боловсруулагдсан “цөмийн салбарын хүний нөөцийн төлөвлөгөө”-ний хэрэгжилтэд үнэлгээ өгөн цаашид боловсронгуй болгох талаар санал дэвшүүллээ.