Холлын Хувиргагч ба Түүний Хэрэглээ - П, Түвшинтөр; Д, Төмөрбаатар; Г, Шилагарди; Х, Цоохүү; М, Отгонбаатар; В.И, Прокошин; А.П, Драпезо (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
n-InSb1-xBix-i-GaAs бүтэцтэй гетероэпитаксиаль нимгэн хальсыг Te-ээр чанаржуулахад түүний гүйдэл зөөгчдийн концентрац ихсэж, температурын тогтвор сайжрав. Bi-ийн атом зангилгаа хооронд байхад хаалттай зонд донорын түвшинг үүсгэж байв. Теллураар чанаржсан гетероэпитаксиаль нимгэн хальсаар үйлдсэн холлын хувирагчийн мэдрэмж бараг нэг эрэмбээр нэмэгдэхийг ажиглав.