ИССЛЕДОВАНИЕ ПАРАМЕТРОВ ЭЛЕМЕНТА ХОЛЛА С КОНЦЕНТРАТОРАМИ МАГНИТНОГО ПОТОКА КАК ЧЕТЫРЕХПОЛЮСНИКA - Г, Шилагарди; В.А, Ярмолович; В.И, Прокошин; Х, Цооху; Р, Нямдулам; Д, Тимурбаатар (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд сул соронзон оронг хэмжихийн тулд хэрэглэгдэх ферросоронзон материалаар үйлдсэн соронзон өтгөрүүлэгчийг зохион бүтээх оптималь горимыг (к = В*/В) олж тогтоох онолын үндсийг боловсруулжээ.