Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацраг идэвхит элемен тодорхойлсон судалгааны үр дүн - Ш, Гэрбиш; Б, Далхсүрэн; Р, Маахүү; Л, Бадамханд; Ж, Цийрэгзэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Уламжлалт аргаар бэлтгэсэн бэлчээрийн малын гаралтай (мах болон сүү) бүтээгдэхүүнд энергийн ялгах чадвар сайтай, HP Ge детектор бүхий гамма спектрометрийн аргаар цацраг идэвхит элемент тодорхойлсон судалгааны дүнг энэ ажилд үзүүлэв.