Уураг (ампет) эрдэс найрлагын шинжилгээ - Ш, Гэрбиш; Д, Рэгдэл; Д, Долгор; М, Баяржаргал; Н, Балжинням (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
ШУА-ийн ХХТХ-ийн хийж байгаа уураг (ампет)-ийн дээжинд зарим үндсэн ба дагалдах элементийг МУИС-ийн ЦСТ-ийн электроны цикл хурдасгуур микротрон МТ-22 ашиглан гамма идэвхжилийн аргаар тодорхойлох боломжийг туршсан судалгааны дүнг энэ ажлаар үзүүлэв