Хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмж байгаа химийн зарим элементүүдийг тодорхойлох цөмийн физикийн аргууд - Ш, Гэрбиш; Ж, Баярмаа; Н, Балжинням; Д, Баатархүү; Б, Далхсүрэн; О, Отгонсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Алттай архины дээжинд хяналтын шинжилгээний зорилгоор алтны хэмжээг МУИС-ийн ЦСТ-ийн электроны цикл хурдасгуур микротрон МТ-22 ашиглан гамма идэвхжилийн аргаар тодорхойлох боломжийг туршсан судалгааны дүнг энэ ажлаар үзүүлэв.