МУИС-ын физикийн сургалтын хөтөлбөрийг шинэчлэн сайжруулахад профессор Д. Батсуурийн оруулсан хувь нэмэр - M, Г. Шилагарди; Ж. Ванчинхүү, (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
МУИС-ын физикийн сургалтын хөтөлбөрийг шинэчлэн сайжруулахад профессор Д. Батсуурийн оруулсан хувь нэмэр