Политехникийн дээд сургуулийн хөгжилд профессор Д. Батсуурын гүйцэтгэсэн үүрэг - M, Ч. Авдай; С. Дашдаваа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Политехникийн дээд сургуулийн хөгжилд профессор Д. Батсуурын гүйцэтгэсэн үүрэг