Альфа+протон системийн резонанс төлөвүүдийг комплекс хувиргалтын арга ашиглан тодорхойлсон нь - А, Золбаяр; Г, Хүүхэнхүү; А, Сарсембаева; М, Одсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Комплекс хувиргалтын аргад тулгуурлан Гаусс суурь функц ашиглан 5Li цөмийг ...