Монгол улсад цөмийн энерги ашиглахад олон нийтийн хүлээн зөвшөөрлийг бий болгох нь - С., Одмаа; С., Даваа; Т., Дэлгэрсайхан; Ц., Амартайван; Г., Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн эрчим хүчний талаар ард иргэдийн ерөнхий хандлагыг тодорхойлох зорилгоор анх удаа санал асуулга явуулан, үр дүнд шинжилгээ хийв. Монгол оронд цөмийн эрчим хүчийг ашиглах талаар ард иргэдийн хүлээлт, эерэг болон сөрөг хандлага, тэдгээрийн шалтгаан, нөлөөлж буй хүчин зүйлсийг тодорхойлов.