Ураны Уурхайн Цацрагийн Аюулгүй Байдал - Н., Энхбат; Н., Норов; Б., Отгоолой (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Ураны уурхайн ажилчдын жилд авах эффектив тун нь гадаад шарлага болон урт наст байгалийн цацраг идэвхт изотопууд агуулсан үйлдвэрийн тоос, радон, түүний задралын богино наст бүтээгдэхүүнүүдээс амьсгалаар авах дотоод шарлагын нийлбэртэй тэнцүү бөгөөд ураны уурхайн цацрагийн аюулгүй байдлын үнэлгээ хийх арга зүйн асуудлыг Гурванбулаг ураны далд уурхайн жишээн дээр авч үзсэн болно.