“Гамма-Нейтрон” төхөөрөмж дээрх гамма цацрагийн болон дулааны нейтроны урсгалын харьцаа - Б., Отгоолой; П., Зузаан; Г., Дамдинсүрэн; Д., Баатархүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажлаар “Гамма-Нейтрон” төхөөрөмжийн дээж шарах суваг дахь гамма цацрагийн болон дулааны нейтроны урсгалын нягтын харьцааг зэс, мыщъяк дээр явагдах цөмийн ( ,n) , (n, урвалуудыг ашиглан тодорхойлох тооцоо хийгдсэн. Дулааны болон резонансын нейтроны урсгалын нягтын харьцааг тодорхойлох шинэ арга боловсруулсан.