Гамма спектрометрийн аргаар байгалийн дээжид 238U тодорхойлох - П., Зузаан; Б., Отгоолой; Р., Маахүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Уран-радийн тэнцвэрээс үл хамааран аливаа дээж дэх уран-238-ын агуулгыг 238Uын шууд бүтээгдэхүүн болох 234Th изотопоос үүсэх 92,4+92,8 кэВ шугамуудын нийлбэр импульсийн тоогоор тодорхойлох аргын давуу талыг харуулав. Гамма спектрометрийн аргын мэдрэх чадвар 1г/т.