Улаанбаатар хот орчмын агаар мандлын бохирдлын оптик параметрүүдийг өвлийн улиралд болон түймрийн утаатай байх хугацаанд харьцуулан судалсан дүн - Б, Ганбат; Ц, Баатарчулуун; Т, Нарангарав; Б, Даариймаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү судалгааны ажлаар өвлийн улиралд биомасс шатаасны улмаас үүсэх утаатай үед болон зуны улиралд ойн түймрийн утаатай байх үед Улаанбаатар хот орчмын агаар мандлын бохирдлын оптик параметрүүдийг тодорхойлж, тэдгээрийг харьцуулан судалж, зүй тогтлыг тайлбарлах оролдлого хийлээ.