Графенаар хольцолсон катализатор гарган авах, түүний шинж чанарын судалгаа - M, Б.Бумаа; Э.Уянга; Г.Сэвжидсүрэн; П.Алтанцог (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү ажилд катализаторт ашиглах полианилины цахилгаан дамжуулах болон каталитик шинж чанарыг сайжруулах зорилгоор графен нэмж хольцлох туршилтыг явуулж бүтэц, шинж чанарын судалгааг авч үзлээ. Графенаар хольцолсон полианилин нано-файберын хориотой бүсийн өргөн 2.7 эВ, гадаргуун талбай 84 м2/г байв. Түүнчлэн графенаар хольцолсон полианилинд цагаан алт (Pt) суулгаж катализатор бэлтгэв.