Альфа-протон системийн фазын шилжилтийг комплекс хувиргалтын арга ашиглан тодорхойлсон нь - А, Золбаяр; Г, Хүүхэнхүү; С, Даваа; А, Сарсембаева; Н, Амангелди; М, Одсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
5Li цөмийг...