Орон сууцны агаарын радон - Б, Эрдэв; Б, Мөнхцэцэг (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү өгүүллээр Улаанбаатар хотын орон сууцны (4-15Бк/м3), модон (15-28Бк/м3), бетонон (30-135Бк/м3) агаарын радоныг радиометрээр судалсан үр дүнг зөвшөөрөгдөх дээд хэмжээтэй харьцуулан үзүүлэв.