(n,p) урвалын огтлол ба цөмийн урвалын механизмууд - Г, Хүүхэнхүү; Б, Баярбадрах (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн урвалын компаунд механизмд үндэслэсэн статистик загварыг ашиглан (n,p) урвалын огтлолыг бодож, туршлагын утгуудтай харьцуулав. Мөн шууд ба хагас шууд механизмын нөлөөг тооцож 14 МэВ энергитэй нейтроноор явагдах (n,p) урвалын огтлолын утгуудад систематик анализ хийв.