Микротроны ФНСС дээр резонансны нейтроноор идэвхжүүлж алт тодорхойлоход нейтроны урсгалын зөрөө, сулралыг тооцох - Д, Баатархүү; Н, Ганбаатар (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Резонансны энергитэй нейтроны идэвхжилээр дээж дэх алтны агуулгыг тодорхойлоход шарлагын суваг дахь нейтроны нэгэн төрөл бус урсгалын нөлөө болон дээж дэх нейтроны урсгалын сулралыг тооцож шинжилгээний нарийвчлалыг дээшлүүлж болохыг үзүүлсэн.