Микротроны уран ба хар тугалган байны фотонейтроны энергийн спектрийн харьцуулсан судалгаа - Н, Норов; М, Алтангэрэл; Ө, Сайнзаяа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Микротрон МТ-22 электроны цикл хурдасгуурын уран, хар тугалган байнаас үүсэх фотонейтроны гаралт, энергийн спектрийг босгот детектор ашиглан судлав. Эдгээр байны фотонейтроны гаралт, энергийн спектрийг харьцуулав.