Возможности расшифровки спектрограмм с помощъю персонального компьютера и сканера - Д, Бямбажав; Р, Галбадрах (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Атомын спектрийг буртгэсэн спектрограммыг сканераар уншуулан компьютерт тоон хэлбэрээр оруулах туршилтыг анх удаа хиив. Автомат микрофотометр ашиглан спектрограмм дээр хийж болох бүх хэмжилт, тооцоог- спектрийн тоон дүрслэлийг боловсруулдаг программын тусламжтайгаар гүйцэтгэж болохыг зарчмын хувьд харуулав.