Улаанбаатар хотын агаарын нийлбэр бета цацраг идэвх ба радоны хэмжээ - Б, Далхсүрэн; Б, Эрдэв; П, Зузаан (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
МУИС-ийн Цөмийн Судалгааны Төвд альфа, бета радиометрээр хийгдсэн судалгааны ур дүнг үзүүлэв. Нийлбэр бета цацраг идэвх (дунджаар 2 мБк/м3), радон (10 Бк/м3) нь улирал цаг хугацаанас хамааран давтагдах шинж чанартайг тогтоосон .