Грассманы хувьсагч ба бозе осциллятор - Б, Амаржаргал; Д, Дамбасүрэн; М, Нарангарвуу (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ өгүүлэлд Грассманы хүвьсагчийг ашиглан каноник хувиргалтаар Ьозе- осцилляторын зарим шинж чанарыг авч үзэх оролдлого хийх зорилго тавьсан болно.