Өөрөө цуглуулагч керр орчин дахь гэрлийн стационарь тм долгионы диэлектрикийн функц тусгай функцээр илэрхийлэгдэх тохиол - О, Нямсүрэн; Г, Очирбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ өгүүлэлд уг интеграл тусгай ба элементар функцээр илэрхийлэгдэх параметруудын мужийг хэрхэн олсноо, бас интегралыг хэрхэн авснаа толилуулж эцсийн томъёонууд бичье гэж шийдсэн болно. Энэ өгүүлэл бол чухамдаа 1 өгүүллийн үргэлжлэл тул сонирхсон хүн эхлээд 1 -тэй танилцана уу.