Борооноос радиодолгионд учрах сулралыг бодох нэгэн арга - Ж, Нямжав; Э, Дамдинсүрэн (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Борооноос радиодолгионд учрах сулралыг бодох нэгэн арга