Хуурмаг потенциалын аргаар Ni-Fe хатуу уусмалын уян харимхайн тогтмолуудыг тооцоолох - В.М, Силонов; Л, Энхтөр (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
уян ахримхайн тогтмолууд нь хатуу биеийн чухал хэмжигдэхүүнүүд билээ. Уг тогтмолуудын утгыг туршилтаар иж бүрэн тодорхойлоход бэрхшээл ихтэй, цаг хугацаа нэн их шаардагддаг учраас квант механикийн аргуудыг ашиглан тэдгээрийг тооцоолох нь ач холбогдолтой юм.