Усовершенствование АСУТП и стратегий развития ОФ СП "Эрдэнэт" - Ш, Гэрбиш; Б, Отгоолой; Г, Ганболд; Ш, Гэзэгт; л, Дэлгэрбат; Ж, Лхагва; Б, ренчинжүгдэр (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд уул уурхайн "ЭРДЭНЭТ" үйлдвэрийн техникийн шинэчлэлттэй уялдуулан баяжуулах үйлдвэрлэлийн үйл явцыг автоматжуулах, экспресс лабораторийг шинэчлэх зорилгоор төхөөрөмжүүдийн тухай харьцуулсан судалгаа явуулав. Үйлдвэр анхнаасаа долгионоор задлах рентгенфлуоресценцийн анализын (РФА) багаж төхөөрөмж хэрэглэж байсан уламжлалыг хадгалан энергиэр ялгах РФА багаж төхөөрөмж бүхий орчин үеийн төгс автомат, компьютерийн удирдлагатай иж бүрэн систем нэвтрүүлэх санал дэвшүүлж байна.