Хурдан нейтроноор явагдах (n, p) урвалын огтлол. Статик загвар - Г., Хүүхэнхүү; Г., Үнэнбат (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн урвалын статистик загварт тулгуурлан , тогтмол температурын нарийвчлалд , ууршилтын загварыг ашиглан нейтроны үйлчлэлээр цэнэгт бөөм үүсэх урвалын огтлолын ерөнхий томьёог гаргав. (п, р) урвалын тохиолдолд систематик анализ хийхэд тохиромжтой хялбар томьёог гаргав.