Микротнроны бал чулуун удаашруулагч дахь нейтроны түгэлт - С, Одмаа; Н, Норов; Д, Баатархүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
МУИС-ийн ЦСТ дэх микротрон MT-22-ийн дулааны нейтроны урсгалын нягтыг цөмийн мөрийн хатуу биет детектор, зэс ялтас идэвхжүүлэх аргаар тодорхойлж, хоёр бүлгийн дөхөлтийн онолоор тооцсонтой харьцуулав.