Квант биофизикийн судалгааны зарим асуудлууд - Т, Гун-Аажав (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Дээд ургамлын фотосинтез, цацрагийн мутаци, булчингийн агшилтын квант физикийн судалгааны зарим ур дүнг өгүүлээд биомакромолекул ба тэдгээрийн комплексийн физик - химийн судалгааны квант химийн аргуудыг боловсронгуй болгохын чухлыг тэмдэглэв.