Нейтроны үйлчлэлээр альфа бөөм цөмөөс гарах урвалын огтлол - Ж, Бадамсамбуу; Г, Хүүхэнхүү; Ч, Лхагважав (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Хурдан нейтроны үйлчлэлээр цөмөөс цэнэгтэй бөөм гарах урвалын огтлолын ерөнхий томъёоноос (n,а) урвалын огтлолын томъёог гаргав. Уг томъёог ашиглан 14.5 МэВ энергитэй нейтроноор явагдах (n,а) урвалын огтлолын туршлагаар хэмжигдсэн утгуудад систематик анализ хийв.