К ВОПРОСУ ИНТЕГРИРОВАНИЯ ПОЛНОЙ СИСТЕМЫ УРАВНЕНИЙ МАКСВЕЛЛА ДЛЯ СВЕТОВЫХ ВОЛН ОБЩЕЙ ПОЛЯРИЗАЦИИ РАСПРОСТРАНЯЮЩИХСЯ В НЕЛИНЕЙНОЙ ПЛЕНКЕ. - Г, ОЧИРБАТ; О, НЯМСҮРЭН (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Керр шугаман бус диэлектрик илтэс дотор тарах гэрлийн долгионы бодлогод Максвеллийн бүр систем тэгшитгэлийг интегралчлах нэгэн арга толилуу буй. Уг арга зохиогчийн олсон, нэг туслах функц тодорхойлох хоёрдугаар эрэмбийн дифференциал тэгшитгэл бодоход тулгуурлана.