Хурдан нейтроны үйлчлэлээр цэнэгт бөөмөөс гарах урвалын огтлол - Г, Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Хагас шууд урвалын механизмд үндэслэсэн экситоны загварыг ашиглан хурдан нейтроны үйлчлэлээр цэнэгт бөөм цөмөөс гарах урвалын огтлолын томъёог гаргав. Уг томъёог ашиглан урвалын огтлолын туршлагын утгуудад систематик анализ хийх боломжтойг харуулав.