Фотоэлектроны импульсын түгэлт туйлшралаас хамаарах нь - Ч, Алдармаа (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ ажилд лазер атомын харилцан үйлчлэлийг Кулоны долгион функцын дискрет хувьсагчийн арга (CWDVR) ашиглан хугацаанаас хамаарсан гурван хэмжээст Шредингерийн тэгшитгэлийг тоон аргаар бодсон. Фотоэлектроны импульсын түгэлтийг континиумын долгион функц дээр долгион функцээ проекцлох замаар амплитудыг тодорхойлж гаргалаа. Шугаман, тойрог, эллипс туйлшрал лазерын пульсүүдийн хувьд харилцан үйлчлэлийг тооцоолж импульсын түгэлийг харьцууллаа.