Дэлхийн эрчим хүчний хөгжил XXI зуунд - Д, Содномдорж (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэхүү илтгэлд бид дэлхийн эрчим хүчний хөгжлийн өнөөгийн төлөв байдал, тулгамдаж буй асуудал, хөгжлийн цаашдын чиг хандлага болон хүрээлэн буй орчны бохирдол, энергийн эх үүсвэрүүдийн талаар авч үзсэн болно.