Альфа Төмрийн Уян Харимхайн Тогтмолуудыг Фононы Спектрээс Тооцоолох нь - А. Дулмаа; Н. Цогбадрах; Ragchaa, Galbadrakh (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Борн–вон–Карманы онолоор эзлэхүүн төвлөсөн шоо (ЭТШ) тогтоцтой -Fe монокристаллын фононы спектрын [100]L, [100]T, [110]L ба [111]T чиглэлийн дагуу фиттинг хийж уян харимхайн тогтмолуудыг тооцоолох боломжтой болохыг харуулав.