(n, 3 2He) урвалын огтлолын анализ ба 3 2He кластер бүрэлдэх магадлал - Н, Батцоож; Б, Батчимэг; М, Одсүрэн; Г, Хүүхэнхүү (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Цөмийн урвалын компаунд механизмын хүрээнд, статистик загварыг ашиглан...