Квантын физик ба философи - Г, Лодой (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Орчин үеийн шинжлэх ухааны мэдлэгийн нэгэн онцлог нь шинжлэх ухааны салбаруудын харилцан нөлөөлөл эвристик арга зүйн шинжтэй болж буй явдал юм. Шинэжлэх ухааны нэг салбарын онол нөгөө салбарын судалгааны арга зүйн үндэслэл болох, эсвэл судалгааны нэгэн объектын хувьд онол болж буй мэдлэг, өөр объектыг судлах аргын үүрэг гүйцэтгэх ...