Их температур дахь кварк антикваркийн чөлөөт энерги - Г, Энхтуяа; Ч, Содбилэг; П, Баттогтох (Scientific transaction of the National University of Mongolia. Physics, 2022)
Энэ судалгааны ажлаараа өнгөөр дундажлагдсан чөлөөт энерги, халхлагдах масс, гүйдэг тогтмол гэсэн хэмжигдэхүүнүүдийг бүтэн КХД-ийн онолоор их температурт судлав. Симуляцийг tree level improved Symanzik gauge болон highly improved staggered quark үйлчлэлтэйгээр (2+1) фермионтой тохиолдолд гүйцэтгэж гэйж конфигурациудыг үүсгэсэн бөгөөд...